LJUBAV JE JAČA

Scott Disick i Sofia Richie dva mjeseca nakon prekida svojoj su ljubavi dali još jednu šansu

15.07.2020 u 15:32

Bionic
Reading

Krajem svibnja američki su se mediji raspisali o prekidu bivšeg partnera Kourtney Kardashian, Scotta Disicka te 16 godina mlađe bogate nasljednice Sofie Richie. Izgleda da su oboje shvatili kako ne mogu jedan bez drugoga, pa su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu priliku

Praznički vikend, kada je SAD slavio svoj Dan državnosti, Scott Disick i Sofia Richie vidjeli su se na zajedničkom okupljanju u kući Kardashian, te tada očito shvatili da su donijeli pogrešnu odluku.

Nakon što su u svibnju prekinuli trogodišnju romansu, Sofia se okrenula izlascima i putovanjima s prijateljicama, a Scott se posvetio svojoj djeci koju dijeli s bivšom partnericom Kourtney Kardashian.

'Čim su se ugledali, proradile su emocije i shvatili su da ipak trebaju biti zajedno. Ponovno se romantično druže i opet su skupa', rekao je jedan od upućenih izvora za američki Us Weekly.

U kolovozu 2017. pojavila su se prva šuškanja da su mlada ljepotica Sofia Richie i 16 godina stariji Scott Disick novi ljubavni par. Zajedno su proveli ljetni godišnji odmor na jugu Francuske i ubrzo nakon toga potvrdili javnosti da su u vezi.

Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je njihova ljubav prvotno izazvala šok zbog velike dobne razlike, a vezi se posebno protivio slavni otac mlade Sofije, glazbenik Lionel Richie, nisu se dali smesti.

Prekid se dogodio prije dva mjeseca kada je Scott završio na rehabilitaciji, a mlada ljepotica pobjegla glavom bez obzira od problema kakvi nose ovisnost i opijati. No izgleda da je ipak tolerantna pa je odlučila vjerovati Scottu da se može promijeniti.