dirljiv trenutak

Savladale je emocije: Anne Hathaway u suzama nakon premijere nove romantične komedije

18.03.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Obraćajući se publici na pitanjima i odgovorima nakon svjetske premijere filma 'The Idea Of You' održane u subotu u The Paramount Theatreu u Austinu (Texas), holivudska glumica postala je emotivna dok je govorila o tome kako se priče o odrastanju ne moraju usredotočiti samo na mlade

U središtu je djelatnica umjetničke galerije i samohrana majka Sophie, koju glumi Anne Hathaway koja se zaljubljuje u mladog zgodnog glazbenika, kojeg glumi Nicholas Galitzine.

'Govorimo o pričama o odrastanju kao o nečemu što vam se dogodi u najranijoj fazi života, a ne znam za vas, ali ja se osjećam kao da stalno cvjetam', rekla je. Anne je bila vidno ganuta dok su joj se obožavatelji obraćali tijekom pitanja i odgovora. 'Ne mogu govoriti', rekla je kad joj je glas drhtao. Obožavatelj joj je dobacio: 'Volim te', na što je Anne odgovorila: 'Jako te volim'.

Izvor: Društvene mreže

'Nemate pojma kakav ste nam dar upravo dali svojim odzivom, time što ste toliko povezani sa svakom malom nijansom u ovom filmu. Nikada neću zaboraviti ovu projekciju'. Anne je dodala: 'Kada su mi Cathy Schulman i Gabrielle Union tako velikodušno ponudile ulogu, bila sam oduševljena što sam pristala.

Film je nastao je po romanu spisateljice Robinne Lee, a glavnu mušku ulogu bazirala je na planetarno poznatom pjevaču Harryju Stylesu. Priča ide tako da Solene (Anne Hathaway) odvede svoju kćer tinejdžerku na Coachellu nakon što je njezin bivši suprug otkazao dogovor. Tamo upoznaje Hayesa (Nicholas Galitzine) koji je odmah privuče i u kojeg se zaljubi. Solene mora naučiti kako balansirati karijeru, obveze prema kćeri tinejdžerici i praćenje paparazza. Režiju potpisuje Michael Showalter, poznat po režiraju oskarovskog filma 'The Big Sick' te hvaljene serije 'Search Party'.