NIJE NAJAVILA DOLAZAK

Sasvim nenadano Meghan Markle pojavila se u Teksasu na mjestu krvavog napada kako bi odala počast tragično preminulima

27.05.2022 u 10:59

Bionic
Reading

Meghan Markle iznenada je, bez pratnje supruga, odlučila sjesti u privatni zrakoplov te doći u Teksas gdje je prije dva dana počinjen masakr u jednoj osnovnoj školi kako bi odala počast tragično preinulima

Izgleda da je pucnjava u teksaškoj osnovnoj školi u kojoj je poginulo 19 djece i nekoliko odraslih osoba jako pogodila vojvotkinju Meghan Markle koja se bez najave pojavila u blizini mjesta masakra.

Stigla je na mjesto gdje su vlasti postavile križeve u znak svakog ubijenog djeteta i učitelja. Tamo je Meghan ostavila cvijeće i poklonila se svim preminulima.

Stigla je pritajeno, u nezamjetnom outfitu kako ne bi podigla veliku pompu, ali u tome nije uspjela jer su fotoreporteri bili svuda oko nje. Bez obzira na to Meghan se nije obazirala i nije djelovalo kao da joj to smeta.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Imala je potrebu doći na mjesto pogibije i istaknuti da i ona žaluje, a cvijeće je položila na mjestu sjećanja najmanje žrtve napada, osmogodišnjeg dječaka Uziyaha. Posjetila je nakon toga mjesni odbor te dostavila hranu i piće svim donorima krvi koji su odigrali veliku ulogu kod ozlijeđenih u napadu.

Iako nije obavijestila medije da dolazi, Meghan su pratile i određene kamere pa se pretpostavlja da je to dio njezine produkcijske kuće Archewell, te da se snimaju scene za nadolazeći dokumentarac na Netflixu.

Supruga princa Harryja stigla je u pratnji svog tjelohranitelja Albertoa Alvareza, koji je nekoć štitio Michaela Jacksona.