vesela družina

Još fali Kedžo: Saša Lozar uživa u morskim radostima sa suprugom, a pridružio im se i Tin s kojim je nekad pjevao

14.08.2021 u 22:07

Bionic
Reading

Glazbenik i radijski voditelj, pobjednik je ovogodišnjeg specijalnog izdanja popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' danima boravi na Jadranu gdje je među ostalim snimao svoj video spot i puni baterije za predstojeće nastupe

Saša Lozar je pokazao kako sa suprugom Marinom gušta na bajkovitoj terasi sutivanskog hotela. Mnogi su s divljenjem komentirali njihovu trenutnu destinaciju.

'Uvijek putujem u velikom društvu od 11 svojih dragih ljudi i svake godine uživamo na nekom drugom mjestu', otkrio je glazbenik i radijski voditelj nedavno za Jutarnji list.

Saša je na Instagramu podijelio i video u kojem 'gostuje' Tin Samadržić, koji je nekad s njim i Damirom Kedžom pjevao u prvom hrvatskom boy bendu Saša, Tin i Kedžo. Samardžić, koji već godinama živi u Americi nije zaboravio svoj rodni Supetar na otoku Braču pa svake godine dolazi onamo na ljetovanje, a to je učinio i ove. Podjetimo, taj bend je nastao 2003. u showu Nove TV 'Story Super Nova', a i danas se vrti njihov veliki hit '365' kojeg su pjevušile sve generacije.