JEDNA OD NAJPOGOĐENIJIH STRUKA

Saša Antić prima pomoć od države, razmišlja o taksiranju, ali i o ideji da svoje usluge ponudi političarima

28.10.2020 u 19:25

Bionic
Reading

Trećina vokalnog trojca iz TBF-a Aleksandar Saša Antić kaže kako je glazbena industrija u teškom šoku te da većina glazbenika koji žive isključivo od svirki traži drugi posao. I sam, kaže, razmišlja o taksiranju

U intervjuu danom Slobodnoj Dalmaciji, Antić se ne ustručava priznati da i sam prima pomomć od države, jer je njegova struka jedna od najteže pogođenih u ovoj krizi.

Za trenutnu političku scenu u Hrvatskoj Antić kaže da je zanimljiva i dinamična te prava slika našeg duha i mentaliteta. Našlo bi se tamo, smatra tekstopisac koji pod pseudonimom Alejuandro Buendija uskoro izdaje svoj treći samostalni album naziva 'Škrinja', posla i za njega.

'Volio bih da političari u prepirkama više govore u rimi, to bi bilo u duhu narodne tradicije junačkog deseterca i puno zanimljivije i atraktivnije. Pogotovo mladima koji su apolitični i vole rap. A tako bi se možda otvorilo i koje radno mjesto za nas stihoklepce', kaže Antić koji se osvrnuo i na dvadesetak godina stari hit 'Splitsko stanje uma'.

'Danas je moje splitsko stanje uma takvo da još uvijek nemam iljadu maski. Imam ih zasad samo sedam i sve su pamučne', zaključuje Antić.