kad prorade geni

Šarmer poput tate: Sina Dragana Bjelogrlića možemo gledati u novoj seriji 'Žigosani u reketu'

24.06.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Druga sezona popularne serije 'Senke nad Balkanom' izazvala je veliki interes javnosti u regiji, a mnogi nisu znali kako je jednu od uloga odigrao i sin glumačke i redateljske legende, Dragana Bjelogrlića. Domaća publika mogla ga je vidjeti kao desetogodišnjaka u 'Montevideo, Bog te video' u ulozi malog Tirketa, a trenutno ga može pratiti u seriji 'Žigosani u reketu koja se emitira od ovog tjedna

Aleksej, koga mnogi zovu 'mali Bjela' nastavio je obiteljsku tradiciju, a od oca je naslijedio ne samo talent već i fizički izgled, pa mnoge podsjeća na svog oca iz vremena kada je igrao Slobodana Popadića u seriji 'Bolji život'.

View this post on Instagram

Porodična

A post shared by Aleksej Bjelogrlić (@aleksejbjelogrlic_official) on

Ulogom u drugom nastavku popularne serije 'Senke nad Balkanom' Aleksej je privukao najveću pažnju budući da je odigrao intimnu scenu s 20 godina starijom kolegicom Sandrom Bugarski. Tumačio je mladog boksača Benzinca iz Jatagan male koji u Novogodišnjoj noći ima važan meč no on cijeli dan provodi sa ženom lakog morala te s njom završi i u krevetu. Zaigrao je i na kazališnim daskama u Narodnom pozorištu u komadu 'Dobro pamtim sve', koji je njegov otac režirao povodom 70 godina nogometnog kluba Partizan.

Odrastajući uz Dragana Bjelogrlića, iza kojeg je impresivna biografija, puno je naučio o filmskom svijetu, a prošle godine je upisao studij glume na Fakultetu dramskih umjetnosti. Zahvaljujući društvenim mrežama može se zaključiti Aleksej, osim što uživa u putovanjima i izlascima sa prijateljima, u slobodno vrijeme igra nogomet.

U 'Žigosanima' koje je također režirao njegov otac, dobio je malu, ali upečatljivu ulogu učenika koji prkosi profesorici.