princ nikolai

Šarmantni danski princ proslavio 24. rođendan s djevojkom daleko od kuće

29.08.2023 u 15:00

Princ Nikolai od Danske

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bivši danski princ Nikolai, danas grof od Monpezata, preselio se u Australiju s djevojkom Benedikte, a tamo je dočekao i 24. rođendan. Na društvenim mrežama otkrio je kako je proslavio rođendan daleko od kuće

Princ Nikolai od Danske više ne nosi titulu princa, već grofa od Monpezata, a ukidanjem titule baka mu je omogućila da živi nešto opuštenijim životom. Iako povrijeđen odlukom, Nikolai se s njom pomirio odlučivši se upustiti u modne vode. Svoju manekensku karijeru trenutno promovira u Australiji, a tamo je i proveo svoj rođendan te ga obilježio s prijateljima u Byron Bayu.

Na Instagramu je 24-godišnjak otkrio kako je proslavio rođendan, a čini se da je čitav dan bio posvećen uživanju.

Objavio je fotografiju muffina s rođendanskim svjećicama, ali i otkrio poklon koji su mu prijatelji poklonili kao znak pažnje!

Na stolu za kojim su se prijatelji družili stoji popularni namaz Vegemite, a Nikolai drži i majicu s logotipom tog popularnog australskog namaza. Sudeći po fotografijama, 24-godišnjak je njegov veliki ljubitelj, a on je na jednak način dio australskoga nasljeđa kao što su to klokani, Nelly Melba i automobili marke Holden.

Ostale fotografije prikazuju da je društvo provelo opušten dan na plaži te su uživali u prekrasnom zalasku sunca.

Dio rođendanske atmosfere otkrila je i Nikolajeva djevojka Benedikte Thoustrup, koja se s njim preselila na fakultet u inozemstvo. Ona je pak na Instagramu objavila fotografiju svog dečka iz restorana, gdje su uz prskalice obilježili ovaj dan.

Benedikte Thoustrup i princ u ljubavnoj su vezi od 2018. godine, a od kolovoza žive zajedno u Sydneyju.

'Jesenski semestar ću provesti u Australiji. To je avantura koja počinje i zbog koje sam jako uzbuđen, baš kao i zbog toga što ću ponovno živjeti u inozemstvu', rekao je u jednom od intevjua, priznavši da je uzbuđen zbog novog životnog razdoblja.