uvijek optimistična

Sanja Doležal o blagdanskim planovima i po čemu će pamtiti godinu na izmaku: 'Bilo je i lijepih trenutaka i treba se sad na to fokusirati'

17.12.2021 u 10:46

Bionic
Reading

Vječno pozitivnu pjevačicu i voditeljicu rubrike 'Kuhanje je In' u In Magazinu gledatelji će moći pratiti na tradicionalnom koncertu 'Želim život' koji se ove godine zbog pandemije neće održati uživo. Sanja Doležal uživa u najsvečanijem razdoblju u godinu, a ispričala je kako slavlje izgleda u njezinom slučaju

'Uvijek su kod nas Badnjak i Božić bili obiteljski blagdani, Nova godina je uvijek bila radna. Ove godine smo većinom neradni, ali nema veze, bit ću u krugu obitelji i prijatelja', ispričala je Sanja Doležal za In Magazin Nove TV.

Progovorila je i o godini na izmaku. '2020. i 2021. definitivno bi bilo bolje zaboraviti, dvije godine života nam je čudno prošlo, ali bilo je i lijepih trenutaka i treba se sad na to fokusirati', rekla je i dodala kako da nema velike planove za nadolazeću godinu.

'Teško je u ovoj situaciji imati planove, danas kad imaš planove za sljedeći tjedan, mogu se izjaloviti, tako da jedini mi je plan ostati zdrava, vesela i radosna i biti okružena sa svojim najmilijima', otkrila je Sanja. Novogodišnje odluke, kaže, ne donosi već godinama jer smatra da se odluka može donijeti svaki dan.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

'Nisam pobornik onog od ponedjeljka ili od 1. 1. na dijetu. Počela sam gimnasticirati prije dva mjeseca i to nastavljam, hodam po šumi i moj jedini je plan provoditi što više vremena u prirodi', pojasnila je. Upravo je to i tajna njezine mladolikosti i uvijek vedrog duha.

'Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće, ali da, zapravo boravak i veza sa prirodom je jako važna i pridonosi općem imunitetu i unutarnjem miru i možda zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije i mirnije. Što se toga tiče, osjećam se sad bolje nego prije pet godina', rekla je pjevačica koju gledatelji mogu pratiti u emisiji In Magazin gdje dijeli i svoje kulinarske savjete.

'Kuhanje je moja strast oduvijek, nije to postalo sad unazad nekoliko godina otkad radim rubriku u In Magazinu, ja kuham već 40 godina. I stvarno volim kuhati, kuhala sam još kao djevojčica uz mamu i to me uvijek veselilo. Kad sam se udala i rodila, kuhala sam obitelji svaki dan i sad sam spojila ugodno i korisno jer i ja učim neke nove svari pred kamerama', pohvalila se Sanja.