napokon sretna

Sandri Bullock ovaj je muškarac vratio vjeru u ljubav

19.10.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Sandra Bullock, pronašla je, čini se, čovjeka svog života. Stasiti fotograf Bryan Randall ne ispušta ju iz svog zagrljaja, a koliko se vole, ne srame se javno pokazati

U utorak poslijepodne obožavana glumica Sandra Bullock odlučila je svu svoju pažnju posvetiti partneru Bryanu Randallu, s kojim je u ljubavnoj vezi posljednje dvije godine. Viđeni su u strastvenim poljupcima i zagrljajima na ulicama Los Angelesa nakon što su skupa ručali u jednom od tamošnjih restorana. 

Holivudska zvijezda tom je prilikom nosila ležernu cvjetnu haljinu i udobne crne natikače koje je sparila s torbicom iste boje. Par je izgledao izuzetno sretno i zaljubljeno, baš kao i prvoga dana.

  • +15
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako bi možda mnoge žene nakon nesretno završenog petogodišnjeg braka s Jessom Jamesom, koji je nedavno priznao da ju je prevario, izgubile vjeru u ljubav, ona nije jedna od takvih.

Jesse i Sandra upoznali su se na setu njegove emisije za Discovery Channel, a ubrzo nakon vjenčanja 53-godišnjakinja je posvojila i danas sedmogodišnjeg sina Luisa Barda.

#SandraBullock

Objavu dijeli Sandra Bullock. (@sandrabullock_official)

Nakon što su se razišli nisu ostali u najboljim odnosima.

Međutim u svoj je život 2015. godine pustila poznatog američkog fotografa Bryana i od tada ne skriva svoju sreću. Iste te godine i s njim je posvojila dijete, ovoga puta djevojčicu Lailu. 

Sandra Bullock izgleda fenomenalno Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Mario Anzuoni

'Oni su jednostavno savršeni. On je sjajan čovjek i čini Sandru sretnom', rekao je nedavno za američke medije izvor blizak lijepoj glumici te dodao kako je veliki plus to što voli djecu i odličan je tata.