BIVŠI SUPRUG SANDRE BULLOCK

'Da, prevario sam svoju ženu. Varanje je dio života'

15.03.2017 u 12:30

Bionic
Reading

Bivši suprug Sandre Bullock progovorio o raspadu braka sa slavnom glumicom, ali i otkrio dobre strane koje mu je to donijelo. 'Varanje je dio života', kazao je Jesse James koji, čini se, ne žali ni za čime

Nakon što se prvi put ugledali na setu njegove emisije za Discovery Channel, Sandra Bullock i Jesse James započeli su ljubavnu vezu koju su 2005. okrunili i brakom. No bračna idila nije dugo trajala, a slavna je glumica na najgori mogući način otkrila tko je zapravo čovjek kojeg je izabrala za životnog partnera. Rastali su se nakon pet godina braka, a James je sad iskreno progovorio o svom životu nakon rastave. 

'Da, prevario sam svoju ženu', napisao je James na postu na društvenoj mreži, ali i dodao kako je javno istupio, preuzeo odgovornost i ispričao se. Jesse se, međutim, požalio da i dalje ispašta zbog svojih grijeha koje mu i dalje uporno spočitavaju.

'O, ti si onaj koji je varao Sandru Bullock', jedni su od češćih komentara s kojima se susreće, a James, koji je danas zvijezda showa 'Monster Garage', osvrnuo se na svoje česte ljubavne izlete, opravdavajući se riječima: 'U principu, i žene i muškarci varaju. To je dio života.'  

Požalio se da mu nije bilo lako izaći nakraj ni s paparazzima koji su ga pratili u stopu u vrijeme razvoda od Sandre Bullock: 'Mislim da sam imao 50 ili 60 paparazza ispred svoje kuće jedno pet-šest mjeseci. To nije bio lijep osjećaj.' Osim toga kaže da je iz svega naučio nešto vrlo bitno, a to je da je slava besmislena ako je kvaliteta života na nuli.

Mnogobrojne afere i raspad braka natjerali su ga da napusti Hollywood. Iza sebe danas ima tri propala braka i troje djece, a 2013. ponovno je stao pred oltar s Alexis DeJoria i rekao da sada napokon shvaća zašto svi njegovi prijašnji brakovi nisu funkcionirali.  

'Mi volimo iste stvari, slušamo istu glazbu, isti smo', opisao je svoj sadašnji brak nikad sretniji Jesse James.

Njegova je slavna bivša supruga nakon raspada braka sama posvojila sada sedmogodišnjeg sina Louisa, a trenutačno je u vezi s Bryanom Randallom, s kojim je prije dvije godine posvojila kćer Lailu.  

#SandraBullock

Objavu dijeli Sandra Bullock. (@sandrabullock_official)