'punjenje baterija' traje

Sandra Perković otputovala na novu destinaciju, ovog puta je otkrila gdje boravi, a i tko joj pravi društvo

31.10.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka posljednjih tjedana bila je na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem no skrivala je mjesto na kojem je odmarala, a sada se 'preselila' na drugo mjesto i pokazala s kim provodi dragocjene trenutke

Sljedbenici na društvenim mrežama s egzotične destinacje pratili su što je Sandra Perković ručala, večerala kako je i tamo trenirala, vidjeli kako se ljubi s dečkom na romantičnim fotogafijama uz zalazak sunca, i više puta njezino isklesano i preplanulo tijelo u badiću, a sad je stigla u Međugorje.

Pokazala je kako je izgledao njezin povratak, a onda i s nekoliko fotografija Međugorje. Ondje je sa svojom mamom, Vesnom Perković. 'Prije nego zamoliš Boga za nešto, zahvali mu se za sve što ti je dao', poručila je atletičarka s fotografijom na kojoj pozira s majkom. Više puta je isticala nedavno priznala kako joj je mama Vesna upravo najveći vjetar u leđa, koji je gura u nove pobjede.

'Ja imam jednu osobu kojoj sam ja odgovorna, a to je Vesna Perković, moja majka. Ona razumije moje potrebe. Kad ona nešto odobri, meni ne može nikakav medij niti ijedan čovjek išta prigovoriti', rekla je Sandra svojedobno.

Jedna od naših ponajboljih sportašica ranije je pričala i o tome koliko joj znači vjera. 'Ponajviše zahvaljujući Bogu, ustajemo i liježemo s Bogom i on nam pomaže u svakodnevnom životu, na treninzima i na samim natjecanjima. On smiri one naporne i pomogne onima koji vjeruju u njegovu milost i moć', izjavila je za Laudato prije više godina.

  • +4
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL