uvijek posebna

Sandra Bagarić pokazala neobičnu frizuru koju je nazvala -'petarda'

07.03.2022 u 21:10

Bionic
Reading

Operna diva i glumica zagrebačkog kazališta Komedija uživa zabavljajući sebe, svoje fanove i prijatelje na društvenim mrežama. S najnovije objavljenom fotografijom sve je iznenadila s kosom i šminkom kakvom je još nismo vidjeli

Prije dvije godine Sandra Bagarić odlučila je od brinete postati plavušom i od tada često eksperimentira s frizurama što prije nije bio baš slučaj. Za potrebe svojih predstava koristi i perike, a sve svoje transformacije pokazuje na Facebooku. Ovog puta je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako joj pristaje afro frizura (kakvu je isfurala za potrebe jednog od ranijih snimanja), a našalila se i opisala je jednom riječju - petarda.

U mnoštvu komplimenata da je 'uvijek posebna', 'predivna', da joj 'ta frizura dobro stoji' i nekih koje je njezina kovrčava kosa podsjetila na one od članova grupe Boney M, našao se i komentar njezinog supruga Darka Domitrovića koji se se ne sjeća kad je ta fotografija nastala: 'Ma kad je to slikano?', pitao je proslavljeni pijanist.

Za Sandru Bagarić kao da je vrijeme stalo, a s godinama kao da postaje sve ljepša. Mnogi se slažu da žene posebno sjaje od ljepote kad su zadovoljne i sretne, a za njezinu sreću zaslužna je njena obitelj - uz supruga Darka s kojim je ove godine proslavila 24. godišnjicu braka, te sinovi, Marko i Lovro.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX