HOLIVUDSKA LEGENDA

Samuel L. Jackson nas je nahvalio: 'Hrvatska je lijepa na prvi pogled'

07.04.2019 u 19:18

Bionic
Reading

Popularna glumačka ekipa boravit će u Lijepoj Našoj za vrijeme snimanja novog holivudskog filma. Po dolasku u Istru Samuelu L. Jacksonu nije dugo trebalo da na društvenim mrežama pohvali ljepote Hrvatske te je objavio nekoliko fotografija koje je snimio u Rovinju

'Ova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa na prvi pogled', napisao je 70-godišnji američki glumac Samuel L. Jackson na svom Instagram profilu nakon što je stigao u Rovinj gdje je počelo snimanje filma 'The Hitman’s Wife’s Bodyguard'. Riječ je o akcijskoj komediji iz 2017. godine 'The Hitman’s Bodyguard' koji je kod nas preveden kao 'Čuvaj me s leda'. Riječ je o koja je, unatoč slabim kritikama, ostvarila komercijalni uspjeh zaradivši u svjetskoj kino distribuciji 176 milijuna dolara.

  • +10
Samuel L. Jackson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz Jacksona, koji je najplaćeniji glumac u povijesti, u Rovinj stižu i Salma Hayek te Ryan Reynolds. U filmu će glumiti i Morgan Freeman i Antonio Banderas. Producenti su se odlučili na najstrože sigurnosne mjere te setu i glumcima nije moguće prići.

Nakon što završe snimanje u Rovinju, filmska ekipa početkom svibnja će se preseliti u Zagreb, a navodno bi se trebalo snimati kod muzeja Mimara i školskog igrališta u Klaićevoj ulici.

  • +14
Filmska ekipa 'The Hitman’s Wife’s Bodyguard' stigla u Rovinj Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL