26 GODINA U BRAKU

Samozatajna sarajevska ljepotica: Ovako izgleda Bregovićeva supruga Dženana

02.05.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Bio je veliki zavodnik još za vrijeme svojih sarajevskih dana, prije nekoliko desetljeća. Legendarne su, a istinite priče o njegovim ljubavnim romansama jer je poput magneta djelovao na žene. No ona s kojom je Goran Bregović već 26 godina je njegova Dženana. Kako se rijetko se pojavljuje u javnosti malo tko zna kako ona izgleda

Od trenutka kada je stigao u Bijelo dugme, pa sve do danas ostao je omiljen među ženama koje i danas ne mogu smiriti strasti prema karizmatičnom glazbeniku. Kad su Goranu Bregoviću dosadili brojni ljubavni 'izleti' skrasio se s 1993. godine s manekenkom Dženanom Sudžukom. Dok je on ganjao karijeru i slavu te postao jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora, njegova samozatajna supruga živjela bila je posvećena kćerima Emi, Lulu i Uni. Nije je zanimala medijska pozornost koju je mogla dobiti zahvaljujući neraskidivoj vezi sa svjetski poznatim rokerom.

Fotografije koje se s vremena na vrijeme pojave, otkrivaju elegantnu, vitku i visoku plavušu.

Dženana je nekada bila svrstavana među 10 najljepših Sarajki. 'Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica', svojedobno je izjavila.

Premda su ih stalno pratile glasine o njegovim ljubavnim avanturama, njihov brak se uspio održati. 'Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i obitelj tome služe. Da postoji neka gravitacija, a to posebno važi u zanimanjima kao što je moje', poručio je ranije Bregović.

  • +5
Goran Bregović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL