tužna vijest

Samo dvije godine nakon kćeri, Meri Cetinić ostala je i bez brata

15.05.2023 u 10:37

Bionic
Reading

Još uvijek se Meri Cetinić nije pomirila s odlaskom svoje voljene kćeri Ivane Burić, a sada je izgubila još jednog člana svoje obitelji, svog starijeg brata koji se, baš poput nje, bavio glazbom

Da je preminuo njezin stariji brat Ante Antun Cetinić, Meri Cetinić potvrdila je na svom službenom Facebook profilu, gdje je uz niz bratovih fotografija napisala podužu objavu.

'In memoriam - Ante (Antun) Cetinić (25. travanj 1948.- 14. svibanj 2023.)

In memoriam - Ante (Antun) Cetinić (25. travanj 1948.- 14. svibanj 2023.) Dragi prijatelji, danas je u Nizozemskoj...

Objavljuje Meri CetinićNedjelja, 14. svibnja 2023.

Dragi prijatelji, danas je u Nizozemskoj preminuo moj brat Ante, nakon kratke i teške bolesti. Veliki glazbenik, najveći kojeg sam poznavala, multiinstrumetalist, aranžer, producent, snimatelj, basist, skladatelj. Puno smo radili zajedno, snimio je i producirao mojih prvih najuspješnijih 5 albuma, kod njega sam snimala i on je svirao i aranžirao 'U prolazu', 'Lastavicu', 'Ja sam žena', 'Živjela ljubav'... Njegova je prekrasna skladba 'Mornareva žena.'..

Po njegovoj želji bit će sahranjen u Blatu na Korčuli, javit ću datum za sve one koji su ga poznavali i poštovali kao vrhunskog glazbenika.

Meri Cetinić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Dragi brate Tonči, hvala ti za sve, tvoja glazba ostat će zapisana za sva vremena! Počivaj u miru Božjem, vječna svjetlost svjetlila tebi!'

Inače, početkom lipnja ove godine obilježit će se i dvije godine otkako se Meri Cetinić morala oprostiti sa svojom voljenom kćerkom Ivanom Burić, koja je preminula u 44. godini života.