PRESTRAŠENA GLUMICA

Salma Hayek zbog nove je uloge poželjela isprobati botoks i filere, a onda je zažalila

11.12.2019 u 12:10

Bionic
Reading

Iako nikada do sada nije odlazila pod nož i isprobavala estetske zahvate kakve danas koristi velik broj žena radi pomlađivanja svog izgleda, glumica Salma Hayek zbog nove je uloge zamalo isprobala botoks i filere u usnicama. Evo što ju je spriječilo

Predivna 53-godišnjakinja podrijetlom Meksikanka koju već preko dva desetljeća možemo gledati u nekim od najboljih holivudskih filmova, za novi se angažman potpuno promijenila. Osim kostimografije i dobre maske kakvu nosi kako bi što bolje dočarala svoj lik bogate direktorice beauty kompanije Claire Lunu, Hayek je svoj doprinos glumi poželjela dati i odlaskom na estetski zahvat.

Kako piše magazin In Style za koji je Salma razgovarala uoči premijere svog novog filma u kojem glumi s Tiffany Haddish i Rose Byrne, ona je odlučila po prvi puta u životu isprobati botoks i hijaluronske filere za usne.

'Prvo što sam htjela isprobati je botoks, a potom fileri za usne. Nikada prije to nisam koristila i jako me zanimalo kako to izgleda, pogotovo jer je moja uloga zahtijevala plastičan izgled', rekla je glumica koja se po pitanju zahvata konzultirala sa svojom dugogodišnjom dermatologicom Dr. Maurice Dray.

Spomenuta doktorica nije bila naklonjena ovoj metodi te je svojoj slavnoj pacijentici savjetovala da preskoči ove zahvate, sugeriravši joj koliko su zapravo bolni prilikom primjene.

'Moja prijateljica i doktorica rekla mi je da neću biti sretna informacijom koliko ti zahvati zapravo bole prilikom same prakse. No, ja sam naumila isprobati ih bez obzira na sve. Nakon što je stavila prvu injekciju u moja usta, automatski sam rekla da stane i odustala od svega. Jednostavno nisam mogla i rekla sam sama sebi da sam gotovo s tim', objasnila je glumica.

Za razliku od brojnih slavnih dama kojima je botoks postao beauty rutina i jedina metoda održavanja mladolikosti, Hayek nije jedna od takvih. Isto tako tretmani ubrizgavanja filera u usnice danas su sve popularniji, ali američko- meksička glumica tvrdi da također nije fan istih.

Zbog toga je za svoju 'plastičnu' ulogu našla drugo rješenje. Vizažisti su joj preporučili da u svoja usta stavi veće umetke lažnog zubala kako bi dobila efekt punijih usnica.