dobra fora

Šaljiva strana princa Harryja: Zabavlja se u društvu prijatelja

10.08.2023 u 12:00

Bionic
Reading

Princa Harryja prije nekoliko smo godina često gledali kako nasmijava članove kraljevske obitelji, no o toj se vrlini danas rijetko piše. Međutim, putovanje u Japan osvježilo je pamćenje javnosti na tu već zaboravljenu stranu stranu Harryja

Princ Harry otputovao je u Japan, no sa sobom nije poveo suprugu Meghan Markle i njihovu dječicu Archieja i Lilibet. Kako se princ zabavlja bez obitelji pokazao je njegov prijatelj polo igrač Nacho Figueras koji je sve otkrio na Instagramu.

Harry i Nacho viđeni su u poslovnici Itoya Top Drawer u središtu Tokija kako isprobavaju naočale Kolo koje se prodaju po cijeni od 175 dolara, a taj zabavan trenutak odlučili su zabilježiti i fotografijom.

Prekriživši ruke i izbacivši bok Nacho i Harry isprobali su sunčane naočale avijatorskog stila, a u opis je duhoviti sportaš napisao: 'Kupujemo za naše žene.'

38-godišnji princ sletio je u Japan u utorak, a tamo ga je dočekala topla dobrodošlica zbog koje je Harry razdragan rekao da bi volio i živjeti u Japanu. Osim toga, pohvalio je Japan za 'toplinu, suosjećanje i velikodušnost'.

Nacho Figueras i princ Harry zajedno vode dobrotvornu organizaciju 'Sentebale' koja pomaže djeci i mladima pogođenima HIV-om i AIDS-om u južnoj Africi, a sljedeća destinacija koju će posjetiti je Singapur, gdje će u subotu igrati na Sentebale ISPS Handa Polo Cupu.

I dok je Harry na putovanju spojio ugodno s korisnim, Meghan je iskoristila njegovo odsustvo za druženje s prijateljicom! I Vojvotkinja je otkrila da je 'Swiftie' pa je s prijateljicom Lucy Fraser uživala na koncertu popularne Taylor Swift u sklopu najnovije turneje.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia