seoska idila

Šala na vlastiti račun: Evo kako Alen Vitasović stiže na koncert

25.09.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Istarski glazbenik je još jednom pokazao kako ima i smisla za humor. Već je dobro poznato to da živi u rodnom mjestu Orbanićima, petnaestak kilometara udaljenima od Pule. Tako je ovaj put Alen Vitasović oduševio duhovitom objavom na temu svog života na selu jer je pokazao kojim prijevoznim sredstvom odlazi na nastupe

'Gremo na gažu', napisao je Alen Vitasović pored fotografije na kojoj popularni glazbenik sjedi na traktoru koji vozi njegov otac Tone Vitasović. Pretpostavlja se da su Vitasovići išli u berbu grožđa jer su u prikolici vozili veliku plastičnu bačvu, a Alenov brat Vili je komentirao kako je on ove godine izbjegao 'trganje'.

Pratitelji Alena Vitasovića na Facebooku bili su oduševljeni fotografijom koja je skupila skoro dvije tisuće lajkova.

Tata Alena Vitasovića se danas, u zasluženoj penziji, a dugo godina radio je kao inkasator, bavi uzgojem povrća, no očito je da mu sin rado pomaže. Tone Vitasović uz sve nađe vremena i za sviranje. Naime u svijetu glazbe poznat je kao harmonikaš. Na nekim feštama svira s bratom Ivetom i kumom Slavkom Celijom.

Alen je naučio svirati harmoniku kad je imao pet godina. Svestrani glazbenik osim harmonike svira saksofon i klavir. Jako je vezan za oca, kojeg je svojevremeno pratio po svadbama. Ovih dana sprema se za svoj zagrebački koncert u klubu Sax, u kojem će nastupiti 7. listopada, no ondje će vjerojatno doći automobilom.

  • +2
Alen Vitasović Izvor: Cropix / Autor: Jure Mišković / CROPIX