ususret petom deseteljeću

Alen Vitasović: 'Želim svoju obitelj i bližnje vidjeti zdrave i sretne'

05.07.2017 u 18:37

Bionic
Reading

Sredinom devedesetih godina slovio je kao jedan od najuspješnijih i najpopularnijih domaćih glazbenih zvijezda. Njegova karijera ni danas ne blijedi, radi punom parom, a nedavno je Alen Vitasović briljirao na festivalu Melodije Istre i Kvarnera s pjesmom 'Pirovjanska' za koju je osvojio dvije nagrade što mu je jedan od najljepših poklona za 49. rođendan koji danas slavi

Rođendan će popularni istarski pjevač proslaviti sa suprugom Sandrom te 21-godišnjim sinom Ivanom i 15-godišnjom kćeri Mijom.

'Nakon svih obaveza koje sam imao tijekom dana, ostatak večeri provesti ću sa svojom obitelji. Osim zdravlja naravno želim svoju obitelj i bližnje vidjeti zdrave i sretne, i to mi je najbitnije. Naravno, želim još puno lijepih koncerata, pozitivnih iskustava, novih mogućnosti i uspjeha', ispričao je za tportal Alen Vitasović koji je na netom održanom festivalu Melodije Istre i Kvarnera osvojio prvu nagradu publike i nagradu Beseda za pjesmu 'Pirovjanska' za koju je glazbu i aranžman načinio Duško Rapotec Ute, a tekst Vjeko Alilović.

Skromni pjevač kaže da nema nekih posebnih zahtjeva kad je riječ o rođendanskim darovima.

'Svaki poklon koji je dan iskreno i od srca puno mi znači', poručio je. Nakon rođendanskog slavlja, pohvalio se, čekaju ga brojni koncerti tijekom ljeta. Sutra, 06. srpnja nastupa u zagrebačkom Gin gardenu, a onda će održati koncerte i u Divišićima, Kraljevici, Lovranu, Kaštelu.