BAŠ MU NE IDE

Sada joj je prekipjelo: Od posrnulog Bena Afflecka razvela se sad već bivša supruga

26.08.2018 u 19:07

Bionic
Reading

Razvod Bena Afflecka i Jennifer Garner, koji se na sudu povlači više od dvije godine, konačno je dobio svoj epilog, a svi se pitaju je li slavni glumac dobrovoljno ubrzao nagodbu, kao znak zahvale sad već bivšoj supruzi na tome što mu je pomogla vratiti se u normalu, nakon što je po tko zna koji put posrnuo pred alkoholom ili ga je Jennifer ucijenila da potpiše nagodbu

Ben Affleck i Jennifer Garner konačno su se usuglasili oko razvoda. Nakon objave o prekidu njihova desetogodišnjeg braka 2015. godine, holivudski par se više od dvije godine viđao na sudu, a prema pisanju TMZ-a sud će donijeti rješenje o razvodu odmah nakon što glumac završi s terapijom.

Ovo rješenje losanđeleskog suda, koji je Afflecka i Garner obavijestio o mogućnosti da njihov zahtjev bude odbačen, dolazi nakon što se glumac prijavio u kliniku za rehabilitaciju dva puta u kratkom vremenskom razdoblju. Prvi put potražio je pomoć nakon raskida veze s djevojkom Lindsay Shookus, a potom i nakon nedavnog partijanja sa sadašnjom djevojkom, Playboyevom zečicom Shaunom Sexton.

  • +3
Shauna Sexton, nova djevojka Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo se, Garner je po bivšeg supruga stigla prije nekoliko dana u njegov dom na Beverly Hillsu i zamolila okupljene novinare za razumijevanje, naglasivši kako je situacija ionako već dovoljno teška te je glumca odvezla u centar za odvikavanje.

  • +8
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, glumac se s alkoholizmom bori već davdeset godina i o svojoj je ovisnosti često puta progovarao, uvjeravajući javnost kako se nastoji promijeniti za boljitak svoje djece, a kao svoju najveću podršku uvijek je izdvajao Jennifer Garner.

Prema pisanju stranih medija par nije potpisao predbračni ugovor te će svu stečenu imovinu podijeliti nagodbom. Par se također složio oko zajedničkog skrbništva nad svoje troje djece - 12-godišnju Violet, 9-godišnju Seraphinu i 6-godišnjeg Samuela, pa postoji i mogućnost da je glumica Afflecka, nakon niza skandala s pijanstvom, uvjetovala skrbništvom, ne bi li konačno potpisao nagodbu.

  • +2
Lindsay Shookus i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia