NOVI NASTAVCI

Sada je i službeno: Na male ekrane stiže druga sezona serije 'I tek tako'

23.03.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Streaming servis HBO Max potvrdio je svojim gledateljima da na male ekrane dolazi druga sezona uzbudljive serije 'I tek tako' sa Sarah Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristin Davis u glavnim ulogama

Kroz deset epizoda serije ‘I tek tako’ prije nekoliko smo mjeseci imali priliku pratiti povratak legendarne Carrie Bradshow, Mirande Hobbes i Charlotte York na male ekrane. Serija koja dolazi nakon petnaest godina kao svojevrstan nastavak ‘Seks i grada’, prikazuje nam život famozne trojke s Manhattana u pedesetima.

Producenti serije i streaming servis HBO Max potvrdili su da je u tijeku snimanje druge sezone, čiji se točan datum dolaska na ekrane još ne zna.

Prva sezona osim oduševljenja, izazvala je i mnogo kritika gledatelja. Kroz nju smo imali prilike pratiti živote tri slavne Njujorčanke, ovoga puta bez Samanthe Jones, koju je u ‘Seks i gradu’ igrala Kim Cattrall.

'I tek tako' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pratimo ih u njihovim pedesetim godinama, prepunim promjenama kojima se nisu nadale. Faca iznenada umire, a Carrie uz pomoć prijatelja pokušava stati na noge. Miranda je shvatila da nije sretna u svome braku sa Steveom te se zaljubljuje u Che (Sarah Ramirez) koja se definira kao nebinarna osoba. Charlotteine kćeri sada su tinejdžerke, a to sa sobom nosi čitav niz izazova samo po sebi.

Više od same radnje serije, popularnost su među obožavateljima stekle modne kombinacije u novim nastavcima. Pogotovo zanimljive kreacije koje smo mogli pratiti na glavnoj junakinji Carrie.

'I tek tako' Izvor: Društvene mreže / Autor: HBO Max