DRUGO DIJETE

Sad se zna i razlog zašto se Scarlett Johansson ne pojavljuje u javnosti, procurila je vijest da treba uskoro roditi

07.07.2021 u 10:34

Bionic
Reading

O trudnoći zvijezde 'Osvetnika' glasine su krenule u lipnju kad se nije pojavila na nekoliko događanja vezanih za promociju filma 'Crna udovica', a više izvora je potvrdilo za američke medije da Scarlett Johansson i Colin Jost očekuju svoje prvo dijete

'Scarlett zapravo treba uskoro roditi, znam da su ona i Colin oduševljeni' rekao je jedan izvor za PageSix, a potvrdio je to i drugi upućeni izvor koji tvrdi da je Scarllet jako pazila da se njena trudnoća ne otkrije.

'Nije davala puno intervjua i nije bila na događanjima vezanim uz promociju 'Crne udovice', što je iznenađujuće jer je ipak riječ ogromnom izdanju Marvel / Disneyja, u kojem je i zvijezda i izvršna producentica', objasnio je izvor za PageSix.

Promotivna događanja je umjesto toga odrađivala preko Zooma, a pojavila se tako i 21. lipnja u emisiji 'Tonight Show', snimajući se tijekom razgovora s Jimmyjem Fallonom samo od ramena prema gore.

Nije bila ni na projekciji 'Crne udovice' u Hamptonu prošloga petka, na kojoj je bila njena kolegica Mariske Hargitay, iako s Jostom posjeduje kuću u Montauku gdje ih se često moglo vidjeti.

'Scarlett obično dosta ljeta provodi u Amagansettu i Montauku, a često se moglo vidjeli kako šeće pse na plaži ili odlazi na kavu. Ali ovog ljeta čini se kao da se namjerno trudi pritajiti', rekao je izvor iz Hamptona.

  • +7
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Disney je već organizirao promotivna događanja vezana uz film 'Crna udovica' u New Yorku, Los Angelesu i Londonu, ali bez Scarlett.

Prinova će biti glumičino drugo dijete. S bivšim suprugom Romainom Dauriacom ima šestogodišnju kći Rose.

Scarlett Johansson (36) i zvijezda emisije 'Saturday Night Live' Colin Jost (39) vjenčali su se potajno u listopadu 2020. nakon tri godine veze.

Upoznali su se na snimanju SNL-a 2006. godine, ali su u romantičnu vezu dovedeni tek u svibnju 2017. godine, kada su primijećeni kako se ljube na NBC-jevom afterpartyu, nekoliko mjeseci nakon što je Johansson podnio zahtjev za razvod od Dauriaca. Svoju su vezu objavili u prosincu 2017. godine, a u svibnju 2019. su objavili i zaruke.