saborska ZASTUPNICA

Sabina Glasovac otkrila nepoznate detalje iz privatnog života

15.03.2021 u 09:08

Bionic
Reading

Saborsku zastupnicu Sabinu Glasovac često proglašavaju najbolje odjevenom u saborskim klupama. Njeguje poslovan, ali vrlo elegantan stil, a odjeću pronalazi u high street trgovinama. Ovog puta gledatelji su je imali priliku vidjeti u potpuno drukčijem, sportskom izdanju, a otkrila je i neke javnosti nepoznate podatke o sebi

Sabina Glasovac je među ostalim otkrila da ima skoliozu. 'Sad je li od štikli, ili nije, ne znam, ali imam problema s kralježnicom. Inače, idem na te redovite sistematske preglede. Kažu liječnici da je sve u redu. Međutim sad nakon Covida moram priznati da nisam u formi u kakvoj sam navikla biti, ne mogu ni trenirati, pa sam to zamijenila hodanjem. Hodam oko sedam kilometara', ispričala je Sabina Glasovac u emisiji 'Zdravlje na Kvadrat' na Novoj TV.

Modno najuzbudljivija političarka trenirala je taekwondo, tenis i boks. Kad trenira, koristi girje, ter-x, vježba samo težinom svoga tijela, voli workout treninge. A kad je o hrani riječ, rekla je da voli jesti sve.

'Podrijetlom sam iz Slavonije, a živim u Zadru dvadeset i nešto godina i zimi sam kontinentalni tip u prehrani, ali ljeti sam više mediteranski. Nema namirnice koju ne volim. Kad dođe ljeto, obožavam jesti školjke, to mi je ono... Znam da ne treba pretjerivati, ali ne ograničavam se u hrani koju pojedem', naglasila je Glasovac.

Doručak ne preskače. Dnevno mora imati obvezno tri obroka, a kavu ne pije. Umjesto toga pije čaj i smoothije, a za ručak obvezno jede meso. Tajna njezine vitke linije, osim vježbanja, leži u genetici. Posao u Saboru nosi stres, a rekla je da bi voljela da je mirnija, 'da je manje stvari pogađaju i ne uznemiravaju'.

  • +4
Sabina Glasovac Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Sport joj je, kaže, inspiracija. 'Od umjetničkog klizanja Sande Dubravčić, preko odbojke, rukometa, nogometa, skijanja, skijaških skokova, i naša Milka, neizostavna. Ali recimo sport za kojim sam bila luda kad sam bila klinka je košarka', prisjetila se.