OD NJIH SE PUNO OČEKUJE

S njima pucaju na Oscara: 10 filmova koje ćemo gledati na Netflixu do kraja godine

1/11

'The Irishman', Al Pacino i Robert De Niro

'The Laundromat' s Meryl Streep i Garyjem Oldmanom redatelja Stevena Soderbergha i 'The Irishman' s Alom Pacinom i Robertom De Nirom pod redateljskom palicom velikog Martina Scorsesea najzvučniji su Netflixovi filmovi u ovoj godini. Prije nego budu široko dostupni na Netflixu, naći će se u kino dvoranama u okrugu Los Angelsa i biti na repertoaru minimalno tjedan dana kako bi se mogli naći u utrci za Oscara.

No osim razvikanih novih uradaka Soderbergha i Scorsesea na streaming servis stiže još nekoliko filmova, koji bi se mogli naći u konkurenciju za filmske nagrade idućih mjeseci.

'The Irishman', Al Pacino i Robert De Niro

'The Irishman', Al Pacino i Robert De Niro

Izvor: Image Capital Pictures/Profimedia / Autor: Image Capital Pictures

Prethodna slika Sljedeca slika
Na najvećem streaming servisu do kraja godine moći će se pogledati 10 filmova u koje na Netflixu polažu velike nade. Visokobudžetna ostvarenja sa zvjezdanom postavom i nagrađivanim redateljskim imenima, njihovi su aduti za sezonu filmskih nagrada koja uskoro počinje, a da ozbiljno računaju i na nominacije za zlatni kipić, dovoljno govori to što će se ovi filmovi prvo moći pogledati u američkim kino dvoranama, što je glavni preduvjet za ulazak u konkurenciju za Oscara
  • Autor: G.R.
  • Objavljeno 08.09.2019 u 21:18