jeremy allen white

S nestrpljenjem se očekuje nastavak; serija 'The Bear' dobila treću sezonu

07.11.2023 u 10:28

Bionic
Reading

Druga sezona serije 'The Bear' uspjela je jednako osvojiti kritičare kao premijera, a fanovi sada s nestrpljenjem očekuju nastavak drame u slavnoj kuhinji Carmyja Berzatta

Serija 'The Bear' osvojila je kritiku i publiku od samih početaka, a nakon što je nedavno završila s drugom sezonom emitiranja, krenulo je iščekivanje za najavom novih epizoda. Srećom, fanovi nisu morali dugo čekati jer je već potvrđeno - uskoro nam stiže i treća sezona!

Luđački tempo kuhinje ispunjene stresom, iščekivanjem i velikom strasti za pripremom vrhunskih jela samo je dio čari ove serije koja se ističe dubokim slojevima radnje i kompleksnim likovima koji vas magnetski privlače od prve epizode.

Prije svih, istaknuo se glavni glumac Jeremy Allen White koji je besprijekorno utjelovio lik Carmena Berzatta te svojom izvedbom privukao toliku pozornost da mu prognoziraju skorašnje osvajanje Emmyja.

I to mu, dakako, ne bi bila prva nagrada jer je za ovu ulogu nedavno osvojio i Zlatni globus za najbolju glavnu ulogu u seriji (kategorija mjuzikla/komedije), a nagradu je nekoliko dana kasnije odnio i na dodjeli Critics' Choice Awards.

Jeremy Allen White Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koliko je bio spreman daleko otići da bi se pripremio za ovu nimalo laku ulogu potvrđuje i podatak da se pripremao studirajući u Institutu za kulinarsko obrazovanje, a da bi ušao u talijanski obiteljski ugođaj, kod kuće je kuhao sve recepte iz kuharice Frankies Spuntino.

'The Bear' je obrok od osam sljedova, savršeno pripremljen, kuhan, uravnotežen, začinjen i poslužen. Ukusan. Uživajte', piše Guardian, koji je u jednu rečenicu sažeo sve o čemu zaluđeni fanovi govore već preko dvije godine.

Ukratko, 'The Bear' je priča o Carmyu Berzattu, mladom kulinarskom majstoru kojeg pratimo u svakodnevnim avanturama nakon što se preselio u Chicago kako bi preuzeo fast food svog preminulog brata, Mikeyja. Od problema u kuhinji, nesuglasica s kolegama, pa do financijskih poteškoća povezanih s obiteljskim restoranom, ali i otporom djelatnika naviklih na drugačiji režim rada, jasno je kako je pred njime ogroman posao u kojem izazova ne nedostaje.

Nakon prve sezone koja je dobila 13 nominacija za nagrade Emmy, i druga sezona bila je jednako uvjerljiva. Pratili smo naše junake dok su se suočavali s prilikom za novi početak i otvaranjem novog restorana (ovaj put preimenovanog) Carmen i Sydney.

Tijekom neumornog rada, svatko je nastavio svoj osobni razvoj, trudeći se priznati svoje prošle pogreške i kretati prema svjetlijoj budućnosti.

'Tijekom ovog tranzicijskog razdoblja, svatko je također razmišljao o pojmu gostoprimstva i pokušao pronaći svoje mjesto u rekonfiguraciji koja je zahtijevala od svih da se nadmaše, kako tehnički, tako i ljudski. Mali tim morao je ponovno otkriti značenje riječi 'uslužnost', bilo prema gostima ili prema svojim kolegama', navodi priopćenjem Disney+.

Sada nam stiže i treća sezone, koju ćemo od 2024. moći gledati upravo na Disney+ streaming platformi, baš kao i prethodne dvije. Što će se točno u njoj događati, još uvijek nije otkriveno, no jedno je sigurno - čeka nas još jedna luda vožnja u ovoj istinskoj TV poslastici!