IZBORILA SE ZA OBITELJ

Supruga Jamieja Olivera o njihovim najtežim danima

09.02.2017 u 13:36

Bionic
Reading

Najpopularniji britanski kuhar i njegova supruga Jools danas su ponosni roditelji petero djece, no Jools je nedavno otkrila da nisu uvijek bili tako sretni. Na početku braka suočila se s činjenicom da će teško ostati trudna, a suočila se tada i sa spontanim pobačajem, zbog čega joj je, rekla je, svaka sljedeća trudnoća bila daleko od blaženog stanja

Neki Britanci kolutali su očima, drugi mu pak iskreno čestitali kad je Jamie Oliver prošle godine otkrio da on i supruga čekaju peto dijete. Danas, šest mjeseci nakon rođenja sina Rivera, Jools Oliver otkrila je da se može dogoditi još jedna prinova u obitelji. 'Nikad ne reci nikad, to je moj moto. River je divna beba, iako smo imali besane noći. Ako se dogodi i šesto, ja ću biti sretna, no za Jamieja nisam sigurna. Njemu je, čini mi se, dosta', bila je iskrena Jools. Otkrila je i da je u mladosti zbog policističnih jajnika strahovala da će teško ostati trudna. Njezine brige su se obistinile pa je na početku braka imala spontani pobačaj. Podvrgnula se nakon toga intenzivnoj hormonalnoj terapiji kako bi mogla ostati trudna.

Lazy day hanging with me two mates hope you guys have a great day big love jox

A photo posted by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

'Kad jednom doživite spontani pobačaj u trećem mjesecu trudnoće, ne možete biti opušteni kad opet zatrudnite. Svaka prva tri mjeseca u mojim trudnoćama bila su obilježena brigom i strahom', rekla je Jools.

Cosy New Year's Day and the boys decide to do a little light reading ???❤

A photo posted by Jools Oliver (@joolsoliver) on