VODIT ĆE GA BLAĆE

RTL 'preoteo' Bingo HTV-u

03.09.2014 u 11:16

Bionic
Reading

Bingo show kakav smo navikli gledati na HTV-u pada u zaborav jer na RTL-u stiže nova emisija 'Uhvati Bingo ritam'

Od 22. rujna, na RTL televiziji emitirat će se nova emisija 'Uhvati Bingo ritam' koju će voditi Antonija Blaće i Miroslav Škoro. Oni će u 90 minuta uveseljavati gledatelje i u njihove domove donositi sjajne dobitke. Upravo je RTL 'preoteo' show HTV-u na kojem se 'Bingo show' emitirao dugi niz godina, a koji su u zadnjoj postavi vodili Mario Sedmak i Dunja Mutavelić. No za razliku od HTV-ova Binga koji je trajao 20 minuta, ovaj RTL-ov trajat će punih sat i pol.

U suradnji Hrvatske lutrije i RTL-a, Bingo je zamišljen kao glazbeno-natjecateljski show i zabava za cijelu obitelj, a osim dobro znanih igara 'Bingo 15 od 90' i 'Bingo plus', tu je i nova dodatna igra pod nazivom 'Bingo 24 od 75' koja donosi milijunske dobitke.


Emisija će se emitirati svakog ponedjeljka u 21 sat. 'Nas dvije bingo-djevojke vodimo emisiju, a druge djevojke će plesati. Pozivamo sve one koji su igrali da igraju i dalje, a sve one koji nisu da nam se pridruže. S nama je zgoditak zagarantiran, očekujte spektakularan show uz vrhunsku zabavu', izjavila je Antonija Blaće.