Stiže prinova

RTL-ova metereologinja postat će mama: 'Ne mogu dočekati da zagrlim svoje dijete'

07.12.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Damjana Ćurkov Majaroš trenutno proživljava najljepše razdoblje života. Ona i njezin suprug Mladen ovog ožujka će postati roditelji. Spol bebe znaju, ali tu informaciju će sačuvati za sebe i njima bliske osobe

Kaštelanka je otkrila da je ovo ispunjenje njezinog sna te da uzbuđenosti nema kraja.

'Ne mogu dočekati da zagrlim svoje dijete. Ovo je ispunjenje jedne od mojih dugo željenih želja i samim tim je sreća još i veća. S druge strane tu je i doza straha, ali vjerujem da se tako osjeća svaka buduća majka' ispričala je Damjana Ćurkov Majaroš za Slobodnu Dalmaciju. Smatra da se 'za majčinstvo nikad ne možete u potpunosti pripremiti, koliko god znanja upijali'.

Premda je u drugom tromjesečju, zahvaljujući ljubavi prema svom poslu meteorologinju gledatelji još uvijek prate u vijestima RTL-a. Otkrila je da su je uobičajne trudničke tegobe zaobišle. Kaže da 'trenutno dobro podnosi sve izazove koje trudnoća donosi te da 'svi kažu da je drugo tromjesečje najljepše razdoblje trudnoće što isto može i ona potvrditi'. Umor ju je pratio prvih 10-ak tjedana, ali sada se osjeća odlično, bez problema može ispunjavati sve svoje obveze, kako privatne, tako i poslovne.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Podsjetimo, Damjanu su gledatelji u ulozi voditeljice vremenske prognoze na Novoj TV gledali do 2020. godine kada se te jeseni pridružili timu RTL-a.

  • +3
Damjana Ćurkov Majaroš Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL