IZVANREDNO STANJE

RTL ima plan za evakuaciju BB stanara

27.11.2008 u 10:49

Bionic
Reading

Povodom izvanrednog stanja i demonstracija u glavnom gradu Tajlanda i zabrinutosti za sigurnost stanara Big Brother kuće, RTL televizija je izdala priopćenje za javnost, koje prenosimo u cijelosti

RTL televizija obavještava sve medije da trenutačno stanje u Bangkoku ne utječe na projekt Big Brother i da su svi stanari Big Brother kuće, kao i zaposlenici RTL Televizije na Tajlandu na sigurnom, skoro 100 kilometara daleko od demonstracija.

Ako stanje na Tajlandu ostane nepromijenjeno, nema razloga za brigu, te će se Big Brother nastaviti emitirati prema planu.

U slučaju da se stanje pogorša, iako je to malo vjerojatno, RTL televizija je pripremila alternativne planove za evakuaciju iz Bangkoka, koji se bez problema mogu izvršiti u roku od 8 sati. Također, kad bi aerodrom u Bangkoku bio zatvoren, iskoristio bi se drugi, veliki aerodrom u Chiang Maiju na sjevernom Tajlandu, gdje imaju i internacionalne letove.

RTL televizija je stalnou kontaktu s Ministarstvom vanjskih poslova RH i Veleposlanstvom RH u Jakarti. Sve njihove upute o sigurnosnim mjerama i preporuke o putovanju s Tajlanda produkcija Big Brothera slijedit će najozbiljnije.