zanosna crnka

Ronaldova zaručnica izgleda nevjerojatno dobro samo dva dana nakon poroda

15.11.2017 u 11:48

Bionic
Reading

Iako mnoge slavne ljepotice oduševljavaju svojim izgledom i linijom u ekspresno brzom roku nakon poroda, Georgina Rodriguez, mlađahna djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, mnoge je iznenadila fenomenalnim izdanjem samo dva dana nakon što je na svijet donijela kćerkicu Alanu Martinu

Čak je i tijekom trudnoće imala zavidno vitku figuru, no Georgina Rodriguez, zaručnica jednog od najboljih nogometaša današnjice, Cristiana Ronalda, najnovijom je fotografijom sve bacila u trans.

Naime lijepa 22-godišnjakinja izgleda kao da nije ni bila trudna. Na fotografiji koju je samo dva dana nakon poroda objavila na svom Instagramu odjevena je samo u kratki satenski ogrtač, a duge i vitke noge su u prvom planu. Španjolka se pritom pomno dotjerala, našminkana je i isfenirana te spremna za poziranje.

Georgina u naručju drži novorođenu djevojčicu Alanu Martinu, a oko nje su buketi i čestitke.

U samo nekoliko sati Georgina je dobila brojne pohvale za svoj izgled, a fotografiju je 'lajkalo' gotovo 700 tisuća ljudi.

  • +8
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ronaldu je ovo četvrto dijete. Nakon što su mu sedmogodišnjeg sina Cristiana te petomjesečne blizance Evu i Matea rodile surogat majke zvijezda Real Madrida ovoga je puta s budućom suprugom postao ponosni otac djevojčice, a kako je rekao, namjerava imati još potomaka jer želi veliku obitelj. 

Díganme si esto se puede aguantar!!!! #myboy💙 Buen día☀️☀️☀️

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Sobran las palabras ❤️ Os amo

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)