emotivna poruka

Romantični Nijemac: Bastian Schweinsteiger svojoj Ani čestitao godišnjicu braka i dirljivim riječima raznježio mnoge

14.07.2022 u 09:48

Bionic
Reading

Umirovljeni njemački nogometaš oglasio se na društvenim mrežama kako bi sa svijetom podijelio vijest o velikom danu njega i bivše srpske tenisačice Ane Ivanović

'Šest godina kasnije opet bih rekao da, bilo kad! Sretna godišnjica', poručio je Bastian Schweinsteiger uz emotikon srca. Raznježeni fanovi im čestitaju uz najljepše želje i poručuju kako su 'predivan par'.

Da uživaju u obiteljskom životu vidi se po objavama na njihovim Instagram profilima.Jedan od najpoznatijih svjetskih sportskih parova vjenčali su se 2016. godine na romantičnoj ceremoniji u Veneciji. Imaju sinove 4-godišnjeg Luku i 2-godišnjeg Leona, i oni nose prezimena oba roditelja.

Inače, početak veze Ane i Bastiana bio je obilježen skandalom i negativnim medijskim napisima budući da je Schweinsteiger imao djevojku, glumicu i manekenku Saru Brander, s kojom je bio sedam godina. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Navodno su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za Ice Bucket Challenge. Potom je on uzvratio nominacijom njezina brata Miloša.

  • +4
Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia