BLISTA OD SREĆE

Sjećate li se Ane Ivanović? Lijepoj srpskoj tenisačici itekako godi obiteljski život s poznatim nogometašem i dva sina

27.04.2022 u 18:02

Bionic
Reading

Ana Ivanović, poznata srpska sportašica, teniski je reket zamijenila uspješno zamijenila obiteljskom idilom sa suprugom, istaknutim njemačkim nogometašem, Bastianom Schweinsteiger s kojim je dobila dva sina

Najboljim brendovima u Njemačkoj po 19. put dodijeljena je tradicionalna nagrada Best Brands Award u Münchenu što je bio više nego dobra prilika da se slavni istaknu na crvenom tepihu.

Lijepa srpska tenisačica Ana Ivanović (34) i njezin suprug Bastian Schweinsteiger (37) oduševili su svojim stajlinzima na ovom događanju.

  • +8
Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zgodni su bivši sportaši izgledali senzacionalno - Bastian u elegantnom odijelu od baršuna, dok je zgodna brineta bila magnet za poglede u glamuroznoj haljini bez rukava i statement čizmama iznad koljena.

Raskošna smeđa kosa i odličan make up naglasili su prirodnu ljepotu poznate tenisačice, inače rođene Beograđanke koja izgleda bolje no ikada.

Ana i poznati njemački nogometaš vjenčali su se 12. srpnja u Veneciji, a 2018. postali su ponosni roditelji dječaka Luke. Godinu dana kasnije stigao je i Leon.

Inače, ranije je Ana priznala da joj je ponekad potreban predah od roditeljstva. 'I roditeljima s najviše ljubavi nekada je potrebna pauza i vrijeme samo za njih dvoje', napisala je jednom prigodom na društvenim mrežama.