DOBRO JOJ PRISTAJE

Maja Šuput se odlučila na rez - u 2022. godinu ulazi s hit frizurom

29.12.2021 u 16:45

Bionic
Reading

Najveći ovogodišnji trend, kada je o frizurama riječ, i dalje je bob, a na izmaku 2021. nije mu odoljela ni naša popularna pjevačica Maja Šuput, koja se prepustila vještim rukama omiljenog frizera koji joj je odlučio skinuti ekstenzije kako bi se kosa, barem na neko vrijeme, oporavila

Bob frizura jedna je od najpopularnijih, ali i najzahvalnijih frizura, stoga i ne čudi da i poznate face, sa svjetske, ali i domaće scene istoj ne mogu odoljeti. Na samom izmaku 2021. na istu se odlučila i Maja Šuput.

Iako smo ju posljednjih mjeseci navikli gledati sa raznim ekstenzijama i frizurama na glavi, te je kod Maje dobro poznato da će bez puno nagovaranja pristati na sve zahtjeve svog odavno provjerenog tima, ovoga se puta odlučila na - rez.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografije iz omiljenog salona, gdje je ošišala kosu u kratki bob, koji je potom isfeniran na lagane valove.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Njezini su joj obožavatelji odmah uputili pregršt komplimenata, no nisu joj pretjerano laskali, budući da Maji bob frizura zaista pristaje odlično.

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder

Inače, bob frizure veliki su trend ove godine te jedna od najpoželjnijih frizura – pristaju svakom obliku lica i svakoj teksturi kose. Osim toga, dramatični potez skraćivanja kose ne samo da daje trenutno novi izgled, već je to i najlakši način da joj vratite zdravlje i pružite priliku za oporavak.