UŽIVAJU U MIAMIJU

Romansa se nastavlja: Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno usnimljeni ispred iznajmljene vile

26.05.2021 u 14:22

Bionic
Reading

Paparazzi, usidreni ispred luskuzne vile u Miamiju, koja je posljednjih dana dom poznatog para, ne prestaju trljati ruke, svjesni kako će im snimljene fotografije, nakon dugo vremena, donijeti dobru zaradu

Nakon što su dan prije viđeni kako zajedno ulaze u jednu od teretana koje se nude u Miamiju, i odvojeno vježbaju s trenerima, ali ipak pronalaze trenutke da 'ukradu' poljupce', Jennifer Lopez i Ben Affleck ovoga su puta paparazzi snimili ispred unajmljene vile u Miamiju.

51-godišnja latino diva i ovisnica o vježbanju, Jennifer Lopez, snimljena je u bijelom kombinezonu dok se pored oceana istezala i radila jogu. Za razliku od nje, kojoj je zdrav život već godinama najvažnija stvar, 48-godišnji holivudski glumac snimljen je na katu, gdje se nalaze i spavaće sobe.

  • +3
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bena Afflecka su uslikali u trenutku kada je izašao na staklenu terasu, kako bi na zraku zapalio cigaretu. I dok je Jennifer Lopez, kao i uvijek, izgledala besprijekorno, Affleck je bio neobrijan, odjeven u crne hlae i zelenu majicu na kojoj piše 'Believe in Boston'.