BIVŠA NATJECATELJICA HTZ-a

Romana: Nemam dovoljno seksi tijelo za izazovne haljinice

07.05.2011 u 19:17

Bionic
Reading

Romana Pavliša ispala je iz showa 'Hrvatska traži zvijezdu' pa sada ima vremena da osnuje svoj bend i sklada

'Nisam bila najlošija, ali izgubila sam vjeru u sebe kad sam vidjela koliko dobro pjevaju ostali kandidati. Dobro sam otpjevala Madonnin 'Vogue' i ponosno napustila show',

nimalo razočarano kaže Romana Pavliša, koju je u trećoj emisiji showa 'Hrvatska traži zvijezdu' publika poslala kući. Zamjera si što se nije dovoljno opustila, a to su joj predbacili i prijatelji.

'Nakon emisije prijatelji su mi rekli 'Pa gdje je ona Romana što na klupici uz gitaru pusti glas do kraja'. U pravu su. Nisam pokazala što mogu', priznaje studentica Filozofskog fakulteta.

Ipak, ohrabrile su je riječi Tonyja Cetinskog, člana žirija koji joj je nakon ispadanja savjetovao da ne odustaje od glazbe i nastavi pjevati. Koprivničanka će poslušati njegov savjet jer već sad razmišlja o okupljanju benda i pisanju pjesama.

'Htjela bih okupiti bend u kojem će biti mnogo instrumenata, od saksofona, klavira do moje flaute. Svirali bismo alternativnu glazbu jer bih željela imati manju, ali kvalitetnu publiku' kaže svestrana 20-godišnjakinja. Osim osebujnog glasa, Romana ima i osebujan stil odijevanja koji kreira sama.

'Odjenut ću se ovisno o tome kako su mi stvari posložene u glavi. Ali nikada ne nosim traperice, nisam ih odjenula već šest godina', odrješito kaže i dodaje da bi za potrebe showa pristala na kompromis i odjenula traperice da se to od nje tražilo. No neku seksi haljinicu ne bi odjenula ni u showu jer za tako nešto, kaže, nema dovoljno seksi tijelo. Energiju će sada usmjeriti na ispite na fakultetu, kave s prijateljima i pisanje pjesama.

'Do sada sam uglavnom pisala pjesme duhovne tematike za crkveni zbor i odlučila sam pokušati i s drugim temama', kaže Romana.