OBOŽAVAJU TENIS

Roditelji vojvotkinje Kate Middleton uživaju kao počasni gosti Wimbledona

04.07.2018 u 18:06

Bionic
Reading

Carole i Michael Middleton, roditelji vojvotkinje Kate Middleton, ne kriju koliko su zaljubljeni u bijeli sport, pa ne čudi da su nakon godina odgledanih turnira s tribina sada zaslužili kraljevski tretman

Uz bok velikim zvijezdama, članovima aristokracije i kraljevstva, na trećem danu teniskog turnira Wimbledon našli su se i roditelji vojvotkinje od Cambridgea, Carole i Michael Middleton. Oboje su zaljubljenici u tenis, a nisu krili oduševljenje odgledavši još jedan turnir koji su ovoga puta gledali iz VIP odjeljka koji je predviđen samo za posebne goste.

Carole i Michael Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovo važno sportsko događanje par je bio besprijekorno dotjeran. 63-godišnja Carole nosila je bijelu haljinu do koljena koju je kombinirala modnim dodacima u boji konjaka. Provjerena kombinacija i ovoga se puta pokazala idealnim odabirom, a isto vrijedi i za njezina šest godina starijeg supruga koji se opredijelio za klasično odijelo s kravatom.

Supružnici Middleton još tijekom mladosti i svoje su dvije kćeri, Kate i Pippu zaludili tenisom, a cijela obitelj rado zaigra bijeli sport u slobodno vrijeme.

Njihova starija kći, vojvotkinja Kate Middleton također je čest gost na najprestižnijem teniskom turniru na travi gdje se posljednjih godina pojavljuje u društvu supruga, princa Williama.

  • +2
Kate Middleton Wimbledon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlađa Pippa, nedavno je i sama kazala koliko joj tenis znači, priznavši kako ga se ne može odreći ni u trudnoći.

  • +28
Pippa Middleton i James Matthews Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia