#IJASAMMAJKA

Nevena Rendeli: Biti roditelj mora se zaslužiti!

18.06.2017 u 20:28

Bionic
Reading

Iako još uvijek nije postala majka nego je u poodmakloj trudnoći, Nevena Rendeli odlučila se pridružiti inicijativi koju je pokrenula violončelistica Ana Rucner. Objavila je fotografiju uz neizostavan hashtag #ijasammajka i podijelila nekoliko misli vezanih uz djecu i majčinstvo

Nakon što je sutkinja izrekla privremenu mjeru po kojoj bi Severinin sin Aleksandar trebao naizmjence živjeti kod nje i njezinog bivšeg partnera Milana Popovića, na inicijativu violončelistice Ane Rucner osnovana je grupa potpore, ali i svim majkama koje prolaze teške bitke za skrbništvo.

Kako prije nekoliko dana pisali, sutkinja Verica Nikić izrekla je privremenu mjeru po kojoj bi u narednom periodu Aleksandar trebao živjeti jedan tjedan sa majkom, Severinom Kojić, a drugi s ocem, Milanom Popovićem, a tijekom ljetnih mjeseci tek bi tjedan u srpnju i tjedan u kolovozu proveo s njom, dok bi ostale dane provodio u društvu oca.

‘Ja još nisam majka, ali ću vrlo skoro biti! I to ne samo zato što ih već cijelu vječnost nosim u trbuhu već zato sto se majka postaje ljubavlju i brigom, isto kao I otac! Biti roditelj nisu 'prirodna i urođena' prava jer nas nažalost crna kronika svakodnevno demantira u tome, biti roditelj mora se zaslužiti!’, napisala je između ostalog poznata voditeljica Nevena Rendeli na Instagramu.

  • +22
Sva lica Nevene Rendeli Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL