PONOSNI RODITELJI

Rođendanska fotografija najmlađe kćerkice Cristiana Ronalda raznježila obožavatelje

12.11.2018 u 19:41

Bionic
Reading

Prošlo je točno godinu dana otkako su nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez na svijet dočekali svoju kćerkicu Alanu Martinu. Ponosni roditelji svojoj su mezimici priredili rođendansku zabavu, a djelić atmosfere su podijelili sa svojim obožavateljima i zahvalili im se na čestitkama

Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez s kojom ima kćer Alanu Martinu svako toliko na društvene mreže s obožavateljima podijele intiman trenutak, pa nije iznenađenje da su veliki dan - proslavu rođendana njihove najmlađe kćerkice odlučili podijeliti sa svojim obožavateljima.

Alana Martina danas je napunila godinu dana i, sudeći prema fotografiji koju su nogometaš i njegova djevojak objavila na svojim Instagram profilima, djevojčica se odlično zabavila na rođendanskoj zabavi koju su za nju priredili njezini roditelji.

Na fotografiji djevojčica pozira s osmijehom od uha do uha zajedno sa svojim bratom i sestrom, blizancima Evom Marijom i Mateom koje je Ronaldo dobio putem surogat majke. Nasmijani mališani imali su maskiranu zabavu, a dok su njezini brat i sestra bili odjeveni u Pepeljugu i Spidermana, slavni roditelji su malenu slavljenicu odjenuli u Snjeguljicu.

Preslatka fotografija je u svega nekoliko sati prikupila više od pola milijuna lajkova i na tisuće komentara oduševljenih obožavatelja koji su Alani Martini poželjeli sve najbolje povodom prvog rođendana, a Georgina se javnim putem zahvalila svima na čestitkama i lijepim željama koje ne prestaju stizati na njezin Instagram.

'Dana 12. studenog 2017. naš je dom postao bogatiji za još jednog člana. Danas Alana Martina slavi jednu godinu života. Bila je to godina puna ljubavi i sreće. Još jedan blagoslov u prekrasnoj obitelji koju smo izgradili s toliko ljubavi. Blagoslovljeni smo i vrlo zahvalni što si ušla u naš život. Hvala svima na podršci i ljubavi koju nam pružate i hvala za tako divne čestitke za Alanu', napisala je Georgina ispod fotografije koju je podijelila s fanovima.

  • +8
Cristiano Ronaldo s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.