ljeto još nije gotovo

Rijetko viđen prizor: Karmela Vukov Colić objavila fotografije u kupaćem kostimu i pohvalila se kako uživa

14.09.2021 u 14:15

Bionic
Reading

Pripremila je zimnicu, odradila žiriranje u Gornjoj Bistri na Čušpajzijadi, posjetila prijateljicu Salome u Ljubljani, a onda se voditeljica i gastro blogerica ponovo spustila na svoju omiljenu morsku destinaciju gdje upija zadnje zrake sunce ovog ljeta

Mnogi već znaju kako su putovanja velika ljubav i strast bivše HRT-ove voditeljice Karmele Vukov Colić. Ove godine je u ožujku bila u Zanzibaru, sredinom kolovoza boravila je na Maldivima, ali nigdje na svijetu ne uživa toliko kao na Zlarinu koji u njezinom srcu ima posebno značenje.

Naime, u jednoj od ranijih objava Zlarin je nazvala 'raj na zemlji', a odande inače potječe njezin djed. Trenutno se vditeljica javlja odande i pokazuje koliko uživa. Među ostalim, na Instagramu je objavila skoro nikad viđeno izdanje - u kupaćem kostimu, točnije kako pluta na morskoj površini u jednoj od najljepših uvala u vodičkom akvatoriju. U hashtagovima je istaknula 'najlipše more na svitu' i 'prirodna žena', a fotografije su odmah komentirale oduševljene Barbara Kolar, Minea, Ivana Plechinger.

Osim što redovito putuje i gušta u životu punim plućima, Karmela vodi emisiju 'Recepti svete Hildegarde' na Laudato TV, glumi u predstavama, vodi svoj blog o putovanju, kuhanju i ručnom radu pod nazivom 'Ciao Karmela', a može se pohvaliti i da je objavila knjigu s receptima 'Kuharica života'.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL