javila joj se i barbara kolar

Karmela Vukov Colić sve je oduševila fotografijom iz mladosti: 'Kad kopaš po ladicama, svašta nađeš'

25.08.2021 u 22:51

Bionic
Reading

Nekadašnja HRT-ova uzdanica, a danas gastro-zvijezda Laudato TV-a vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a sada je svoje pratitelje oduševila fotografijom iz mladosti

'Kad kopaš po ladicama, svašta nađeš…Zaključak: 1. Mladost je divna. 2. Fali mi ona Linea exclusive. 3. Ovako mogu opet izgledati jedino Barbara Kolar otvori bootcamp samo za mene,' uz ovaj opis Karmela Vukov Colić objavila je fotografiju iz mlađih dana i potpuno oduševila svoje prijatelje i pratitelje. Na objavljenoj fotografiji 53-godišnja Karmela pozira u ljetnoj haljini, s gustom, tamnom kosom do ramena te s prepoznatljivim osmijehom i prodornim pogledom.

Objava je brzo privukla pažnju Karmelinih fanova, a u komentarima javila joj se i sama Barbara Kolar. 'A daaaaj ne zezaj. Divna si bila i ostala,' napisala je, a u komplimentima su se pridružili i ostali pratitelji.

Inače, Karmela je drugu polovicu ljeta rezervirala za posjet Maldivima, a na egzotičnu destinaciju uputila se sa sinom Noom i kćeri Reom. Na društvenim mrežama dijelila je dojmove s tog čarobnog odredišta u koje se apsolutno zaljubila, a za boravka ondje vrijeme je, među ostalim, provodila plivajući s kornjačama, morskim psima i jatima šarenih tropskih ribica.