obiteljski život

Rijetko su u javnosti: Igor Tudor sa suprugom uživao u večernjem izlasku

12.07.2023 u 10:01

Bionic
Reading

Nogometni trener i bivši nogometaš i njegova supruga Stefanija žive podalje od očiju javnosti i ne vole medijski svijet. No, dobro raspoloženi supružnici sada su 'uhvaćeni' u rijetkom izlasku i to na nastupu splitskog glazbenika

Iza Igora Tudora je sjajna igračka karijera tijekom koje je nastupao za Hajduk i Juventus, a osvojio je svjetsku broncu u Francuskoj 1998. godine (kad je zapravo postao jedan od najomiljenijih domaćih sportaša).

Trenirao je među ostalim, turskog velikana Galatasaray, grčki PAOK, talijanske klubove Udinese i Veronu te turski Karabukspor, no, malo toga se zna o njegovom privatnom životu budući da se ne voli izlagati svjetlima reflektora. Obiteljsku oazu imaju na splitskim Bačvicama. Žive u vili modernog i mediteranskog stila, a od pogleda znatiželjnika zaštitili su se visokom ogradom.

  • +2
Igor i Stefanija Tudor Izvor: Cropix / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Podsjetimo, proslavljeni nogometaš poznat po nadimku Tušo, nakon pet godina veze je pred oltar doveo nekadašnju manekenku i prvu pratilju Miss Dalmacije Stefanija Tudor, djevojački Lešić. Vjenčali su se 2005. godine u konkatedrali svetoga Petra na Gripama, nakon čega su iz Splita slavlje nastavili na Hvaru gdje su uzvanici došli katamaranskom linijom. Nogometaš je tada angažirao svoje prijatelje za tjeranje fotografa i snimatelja.

U sretnom braku dobili su troje djece - najstarijeg Roka, kćer Miju te najmlađu Evu koja je stigla na svijet na Hajdukov 106. rođendan. U jednom od rijetkih istupa, gdje je govorio o obitelji bilo je 2013. godine kada je za Slobodnu Dalmaciju izjavio: 'Moja obitelj nema veze s mojom karijerom. Oni su moja najveća radost u slobodnim trenucima'.

Inače, bivši trener Bijelih koji se nedavno otišao iz Marseillea, trenutno je bez angažmana, a na Grašinom koncertu se družio sa sadašnjim trenerom Hajduka, Ivanom Lekom.

'san sustipanske noći'

Grašo održao koncert na Sustipanu, a u publici ovaj put i - supruga Hana

Pogledaj galeriju