DUGO TOPLO LJETO

Obitelj Beckham vratila se na Jadran: Evo gdje i kako uživaju

23.08.2019 u 13:41

Bionic
Reading

Drugu godinu za redom nekadašnji nogometaš David Beckham, njegova supruga Victoria i njihovo četvero zajedničke djece ljetuju u našem susjedstvu. Sveti Stefan u Crnoj Gori toliko ih je oduševio da su se odlučili vratiti

Nakon što su nekoliko tjedana uživali u Sevilli u Španjolskoj, obitelj Beckham nastavila je svoj ljetni odmor. Trenutno se nalaze na Jadranu, točnije u najelitnijem resortu u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu.

Nekadašnji nogometaš i njegova supruga željni su intime, a to im na ovom mjestu garantiraju. Uvjerili su se u to lani, pa odlučili vratiti.

  • +6
Obitelj Beckham u Crnoj Gori Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

Zajedno sa svoje četvero djece, slavna dizajnerica i bivši engleski reprezentativac dobro se provode. Putem društvenih mreža objavljuju fotografije i videe na kojima je jasno vidljiv obiteljski sklad, sreća, veselje, ljubav i opuštenost.

Sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz najradije s tatom uživaju u morskim radostima i vratolomijama za muškarce, a nerijetko im se pridruži i miljenica Harper Seven.

Osim toga, sportski nastrojena obitelj svako jutro prakticira jogu, koja iz prikazanih objava najbolje leži Davidu. Biciklizam, nogomet na plaži ili tek opuštanje uz ljetni koktel njihov su vid ljetovanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🧘🏼‍♂️

Objavu dijeli bb🌷 (@brooklynbeckham)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Beautiful sunset ❤️

Objavu dijeli bb🌷 (@brooklynbeckham)