FATALNA CRNKA

Rijetko ih viđamo u javnosti: Trener Nenad Bjelica izveo suprugu na košarkašku utakmicu

26.03.2019 u 09:40

Bionic
Reading

Na utakmicu polufinala doigravanja košarkaške ABA lige, u kojoj je Cedevita nadjačala Budućnost, sinoć je došao velik broj poznatih lica. Na tribinama su se udobno smjestili i trener Dinama Nenad Bjelica te njegova samozatajna supruga Senka

Iako su u braku već skoro četvrt stoljeća, javnost jako malo zna o Nenadu Bjelici i njegovoj Senki. Rijetki su trenuci kada ih možemo zajedno vidjeti u javnosti jer žive vrlo povučenim, obiteljskim životom. No spektakularnu košarkašku utakmicu između Cedevite i Budućnosti u utorak navečer nisu propustili.

Nenad i Senka Bjelica Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Nenad je upoznao Senku davne 1995. godine i to preko sestre Snježane, njezine najbolje prijateljice. Fatalna crnka jako mu se svidjela, a odmah se rodila i ljubav. Nakon dvije godine veze par je uplovio u bračnu luku, a onda dobili i dva prekrasna sina. Već godinama - nakon nekoliko selidbi po Europi - svoj dom imaju u austrijskom Klagenfurtu, u kojem se očito najbolje osjećaju. Trener Bjelica nikada nije krio da sve konce njegove obitelji drži upravo supruga Senka.

'Supruga se brine za sve. I u kuhinji je, naravno, ona glavna. Čak me i odijeva supruga, a uz odijelo je tu najčešće bijela košulja', rekao je nedavno Nenad za 24 sata.

NA UTAKMICI

Sin Emila Tedeschija prvi put nakon vjenčanja u javnosti sa suprugom

Pogledaj galeriju