ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Rijetki trenuci kada ih viđamo u javnosti: Matthew McConaughey i lijepa Brazilka u šetnji New Yorkom

21.03.2022 u 15:11

Bionic
Reading

Slavni oskarovac Matthew McConaughey u kratkom je posjetu New Yorku, a sa sobom je poveo dugogodišnju suprugu Camilu Alves. Zaljubljeni supružnici snimljeni su nakon dugo vremena ovako opušteni u javnosti

Prilike da 52-godišnjeg oskarovca Matthewa McConaugheyja i njegovu 39-godišnju suprugu Camilu Alves vidimo u javnosti su rijetke. Par godinama skriva svoju privatnost daleko od fotoreportera, crvenih tepiha i društvenih mreža.

Međutim, fotografi su ih uspjeli uloviti u opuštenoj šetnji New Yorkom, gdje supružnici provode svoj kratki godišnji odmor bez djece. Par je uživao u lijepom vremenu, a nakon shoppinga u poznatim trgovinama na Petoj aveniji, uputili su se na ručak na otvorenom.

Dok se Matthew za šetnju ogrnuo sivim kaputom i stavio šiltericu u nadi da ga nitko neće prepoznati, njegova zgodna Camila opredijelila se za kaubojski šeširić i traper jaknu koja će vladati proljetnom sezonom pred nama. Dobro raspoloženi, supružnici su se osmjehnuli fotoreporterima i nisu dozvolili da ništa umanji njihov odmor.

  • +4
Matthew McConaughey i Camila Alves Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, McConaughey i Alves u braku su deset godina, a zajedno ukupno četrnaest. Upoznali su se 2008. u jednom baru u Los Angelesu, a atraktivna Brazilka očarala je slavnog glumca na prvu.

Od te večeri, otkriva McConaughey, nije poželio nijednu provoditi vrijeme ni s ednom drugom ženom, definitivno nije želio voditi ljubav niti s jednom drugom i nije poželio imati djecu ni s jednom drugom osim s njom.

Dvije godine nakon, Camila i Matthew dobili su svoje prvo dijete, sina Levia, a 2010. stigla je kćer Vida. Na Božić 2011. glumac je napokon i kleknuo te zaprosio ljubav svoga života, a onda su 2012. organizirali vjenčanje u Teksasu, odakle je rodom Matthew. Iste godine dobili su treće dijete, sina Livingstona.