NA KONCERTU

Rijedak zajednički izlazak Emilije Kokić i Miljenka Kokota

29.03.2017 u 11:04

  • +5

Koncert Ivane Banfić povodom 25 godina glazbene karijere

Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Bionic
Reading

Emiliju Kokić i Miljenka Kokota mnogi nazivaju jednim od najzgodnijih parova na javnoj sceni. Njihova pojava na koncertu Ivane Banfić u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u utorak navečer bila je tim više upečatljiva jer se ovaj bračni par rijetko pojavljuje zajedno u javnosti. Iako su u braku četiri godine, svega su nekoliko puta javno viđeni zajedno, a razlog je za tportal otkrila popularna zadarska pjevačica

'Znam Ivanu Banfić otkad je započela karijeru i uvijek su nam se putevi spajali u različitim fazama u njezinom i mom životu. Na koncertu mi je srce bilo stisnuto te sam imala suzne oči zbog sreće i ponosa na nju i iz situacija koje je proživjela, a koje nisu bile jednostavne. Divim se njezinoj hrabrosti, upornosti i snazi. Mislim da je uspjela jer je sada mentalno dobro posložena', rekla nam je Emilija. Na koncertu je bila sa svojim životnim suputnikom, uglednim spikerom HTV-a Miljenkom Kokotom.

Iako uživaju u svojoj bračnoj sreći, nemaju vremena za izlaske pa je dolazak u Lisinski bio rijetka prilika da ih se vidi skupa.

'Slučajno se poklopilo da je Miljenko imao slobodno popodne, a i ja sam zamolila jednu od svojih mentorica u školi da uskoči i zamijeni me. Naime, imam satove u školi svaki dan. S prijateljima i kumovima se mora poklopiti slobodno nedjeljno popodne da se možemo družiti. Iako nisam ni prije braka baš previše izlazila', kaže Emilija.

Već pet godina u Narodnom sveučilištu Dubrava uspješno vodi Školu pjevanja Emilija Kokić. Pjevanju podučava školsku djecu, studente i odrasle, a dolaze joj i poznati pjevači koji žele razvijati glas ili održavati vokalnu kondiciju.

Zajedničke slobodne trenutke Emilija i suprug najčešće provode u prirodi.

'Imamo puno stvari koje skupa volimo raditi. Kako je počela sezona šparoga, uskoro planiramo otići u Zadar. Proljeće je inače razdoblje u kojem nam se budi želja za boravkom u prirodi', pojasnila je.