‘Everyone else is ok'

Riječki Jonathan imaju singl 'Darling' i najavljuju novi album za kraj ožujka

05.03.2024 u 12:04

Bionic
Reading

Riječki Jonathan objavili su novi singl ‘Darling' uz prateći videospot, a pjesma je to koja će se naći na nadolazećem albumu ‘Everyone else is ok' koji će biti objavljen krajem ožujka

‘Singl ‘Darling' je pjesma o težini ostvarivanja bliskosti i metamorfozi koju čovjek doživi kada se probije kroz cijelu lepezu stanja koja bliskost budi, o nužnoj katarzi koja se može ostvariti samo na taj način, kako bi život dobio smisao', poručuje Jonathan.

Snimanje i produkciju novog singla Jonathan su povjerili suradniku Mateju Zecu. Videospot je režirao Luka Sepčić, dok njegovu produkciju potpisuju Ana Badurina, Bruna Gjulaj i Sestrice.

Jonathan - Darling (Official video) Izvor: Društvene mreže

‘Darling' je još jedan singl s nadolazećeg studijskog albuma, a ranije su s njega objavljeni ‘Falling', ‘Have It All' i ‘One Minute'. Dugoočekivani album ‘Everyone else is ok' bit će prvi nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja  ‘To Love / To Hold” iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. U međuvremenu je Jonathan bio izuzetno koncertno aktivan bend, s osvojenom ‘Rock&Off' nagradom za najboljeg koncertnog izvođača i rasprodanim vinilnim reizdanjima starih albuma.

Jonathan će novi studijski album objaviti krajem ožujka, a velike koncertne promocije održat će se 19. i 26. travnja u Zagrebu i Rijeci.

Novi singl ‘Darling' benda Jonathan dostupan je na svim streaming servisima.