NJEZINA PORUKA

Renee Zellweger po prvi puta otvoreno o starenju: 'Govore nam svašta kako bi nam prodali svoje smeće od proizvoda'

08.08.2022 u 13:18

Bionic
Reading

Iako su je tijekom karijere često prozivali da je odlazila pod nož i radila zahvate po licu, glumica Renee Zellweger je to negirala, a sada je u velikom intervjuu rekla što misli o proizvodima koji usporavaju dostojanstveno starenje

Renee Zellweger sinonim je sjajnih komedija i jedna od omiljenih plavuša u Hollywoodu. No, kada je riječ o izgledu i ljepoti američkoj su glumici još 2014. predbacivali što je navodno učinila neke preinake na svome licu, što se posebno vidjelo u području očiju.

Dvije godine kasnije Renee je o svemu progovorila i odbacila sve te navode, tvrdeći kako nikada nije dirala ništa na svome licu. A sada je ova poznata Amerikanka jasno dala do znanja što misli o usporavanju starenja.

'Sretno vam svima luzerima koji tek moraju doći u moje godine. Koliko toga još morate proći i preživjeti da bi ste dostigli ovu mudrost i zrelost', poručila je 53-godišnjakinja, a potom dodala da prezire kozmetičke tvrtke koje ističu da bi žene trebale izgledati mlađe nego što jesu.

  • +2
Renee Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ne podnosim sve te kompanije koje ženama govore da ne trebaju izgledati u skladu sa svojim godinama. Govore nam sve to kako bi nam prodali svoje smeće od proizvoda. Zbunjena sam. Što time želite reći? Želite reći da nisam više vrijedna jer imam 53 godine? Postoji velika razlika između toga da budete apsolutno najbolji, najživlji i željeti biti ono što niste', rekla je.

Nakon toga je zaključila: 'Da biste bili živahni i lijepi, morate prigrliti svoje godine, inače živite ispričavajući se, a meni to uopće nije lijepo'.