NOVI SLAVNI PAR

Prva zajednička fotografija: Renee Zellweger i Ant Anstead praznik proveli u njegovom novom kalifornijskom domu

05.07.2021 u 17:07

Bionic
Reading

Novi zvjezdani ljubavni par, 52-godišnja oskarovka Renee Zellweger i 42-godišnji britanski televizijski voditelj Ant Anstead, prvi su put fotografirani zajedno kad su u petak stigli u njegovu novu kuću iz snova na kalifornijskoj plaži Laguna, gdje su zajedno proslavili Dan nezavisnosti

Vijest o vezi Zellweger i Ansteada pojavila se 24. lipnja, samo nekoliko dana nakon što je procurila vijest da je britanski voditelj finalizirao razvod od nekretninske poduzetnice i televizijske zvijezde Christine Haack.

Prema pisanju američkih tabloida, između Zellweger i Ansteada zaiskrilo je nakon susreta na setu njegove nove serije 'Celebrity IOU Joyride', koju snima za Discovery+, a koja je zapravo spin-off hit showa 'Celebrity IOU'.

'Ponekad se dvoje ljudi jednostavno sretne i kliknu, a trenutak je bio pravi. Renee je kreativna i često bira momke koji razmišljaju izvan okvira. Pametna je, obazriva, uvijek nastoji proširiti vidike i brinuti se za one oko sebe', rekao je krajem lipnja izvor za časopis People.

Ansteadova kuća na plaži Laguna, u kojoj su on i Zellweger primijećeni proteklog vikenda, kupljena je nedavno. Nakon odvajanja od bivše supruge, Anstead je deset mjeseci živio u unajmljenom studiju, prije nego je u svibnju kupio svoju kuću iz snova.

  • +10
Renee Zellweger i Ant Anstead Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'To mi je kuća iz snova. Za mene je dom temelj života, a toliko toga imam nekoliko sljedećih mjeseci, pa i godina, da mi treba čvrst temelj. I sve se poklopilo u tako savršenom trenutku', rekao je Anstead, koji u novoj kući planira živjeti sa sinčićem Hudsonom, nad kojim dijeli skrbništvo s bivšom suprugom.

Osim Hudsona, koji se rodio 2019. godine, Anstead ima još dvoje djece iz prvog braka – Amelie i Archieja.

Renee Zellweger je bila u javnosti poznatoj vezi s gitaristom Doyleom Bramhallom II, koja je trajala od 2012. do 2019. godine, a povezivana je i s Bradleyjem Cooperom, Jackom Whiteom i country pjevačem Kennyjem Chesneyjem.