SASVIM ISKRENO

Renee Zellweger otkrila zašto se na šest godina povukla iz svijeta Hollywooda

18.12.2019 u 21:41

Bionic
Reading

Nakon osvajanja zlatnog oskarovskog kipića zahvaljujući ulozi Roxie Hart u mjuziklu 'Chicago' i uloga u hit filmovima na kino blagajnama, poznata američka glumica Rene Zellweger godine 2010. odlučila je uzeti dužu pauzu od filmske industrije

Zašto je na duži period odlučila napustiti svjetla reflektora, 50- godišnja zvijezda pokušala je odgovoriti tijekom promocije svog novog filma 'Judy' kojemu kritičari prognoziraju ulazak u utrku za Oskare.

U intervjuu za stranicu Deadline, zvijezda filma 'Bridget Jones' otkrila je kako je razlog njezina dužeg izbivanja iz svijeta Hollywooda bila premorenost, potreba za punjenjem baterija i na koncu želja za drukčijim načinom života.

'Raspored snimanja sam dočekala nespremno i u tom periodu nisam se dovoljno brinula o samoj sebi. Bila sam potpuno iscrpljena i donosila sam potpuno nezdrave odluke. Zbog svega sam morala odstupiti. Poželjela sam probati neke druge stvari koje se nisu uklapale u moj raspored, a o kojima sam dugo maštala', otkriva glumica.

  • +7
Renee Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: NINA PROMMER

'Nikada nije dobro vrijeme za odstupanje od nevjerojatno kreativnih prilika, no morala sam odrasti i postaviti samoj sebi drukčiji izazov kako bih shvatila neke stvari, pronašla svrhu postojanja izvan filmskog seta, promotivnih turneja, haljina i štikli', nadodaje Zellweger.

U nadolazećoj sezoni nagrada, Renee se već sada može pohvaliti dvama nominacijama za nagradu SAG i Zlatne globuse zahvaljujući filmu 'Judy' u kojem utjelovljuje lik američke glumice i pjevačice Judy Garland, a poput brojnih kolega nada se i nominaciji za filmsku nagradu Oskar.

Judy Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube