lijepa, uspješna, pametna

Renata Sopek ima novi razlog za slavlje

09.05.2017 u 13:09

Bionic
Reading

TV voditeljica i trenerica fitnesa Renata Sopek pohvalila se na svom profilu na Facebooku time da je jučer s kolegama s fakulteta proslavila svoju novu titulu. Od jučer je stručna prvostupnica odnosa s javnošću

I dok se neke žene u tridesetima opredjeljuju za majčinstvo, Renata Sopek je s time odlučila pričekati te se nakon dugogodišnjeg rada u medijima posvetila obrazovanju 2013. godine upisavši prvu Visoku školu za komunikacijski menadžment.

TV voditeljica i trenerica fitnesa zagrijala je stolicu i pored televizijske karijere redovito dolazila na predavanja, vrijedno učila i polagala ispite, a 2015. godine dobila je Dekanovu nagradu, koja se dodjeljuje najuspješnijim studentima na preddiplomskom i diplomskom studiju.

'Imali smo službenu promociju za preddiplomski stručni studij Komunikacijski menadžment na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment. U ime svoje generacije, kao najbolji student, zamolila sam u govoru dekana da nas promovira u stručne prvostupnike odnosa s javnošću. Sve se odvijalo u Esplanadi, a cijeli događaj bio je baš lijepo organiziran i dostojanstven. Na stručnom sam diplomskom studiju, ali smo sad imali promociju za prve tri godine preddiplomskog stručnog studija. Dobila sam i posebno priznanje za ostvareni uspjeh i aktivno sudjelovanje te doprinos akademskoj zajednici Summa cum laude', ispričala je za tportal Renata.

Prije tog studija grijala je studentske klupe na zagrebačkom Pravnom fakultetu, na kojem je stigla do treće godine, no kako je to gradivo nije pretjerano zanimalo, s pravom se odlučila pozdraviti.